Srovnání struktury podnikatelských subjektů ve střední a východní Evropě - Palas, S.
Výsledky medzinárodného prieskumu, ktorý prebehol v období september - december 1995 v 11 krajinách SVE v rámci medzinárodného projektu Peco-Panel Project zameraného na podniky a organizácie, ktoré vznikli pred r. 1995. Hustota podnikov v krajinách SVE a Európskej únie. Podniky nad 1000 osôb v krajinách SVE. Profil podnikov podľa základných charakteristík. Ekonomická aktivita a rozvoj podnikov. Základná charakteristika vlastníkov a manažérov podnikov.