Globální problém: Odměňování topmanažerů
Štruktúra zárobkov amerických CEO (generálnych riaditeľov). Orientácia zárobkov topmanažérov na výsledky firmy, na rýchle výnosy. Absentuje účinná orientácia manažérov na dlhodobý rast hodnoty firmy. Výhoda firiem s lojálnymi zákazníkmi.