Koučování v procesu změn - Seifert, J.
Nevyhnutnosť zmeny myslenia manažérov v procese riadenia. Zmena úlohy vrcholových manažérov, vedúcich pracovníkov a majstrov. Zmeny vyvolané tvrdou konkurenciou na trhu. Podnik, ktorý sa chce dlhodobe presadiť potrebuje zmenu priorít. Proces koučovania vedúcich pracovníkov a majstrov. Koučovanie ako dôležitá súčasť transformačného riadenia.