Personálny manažment, jeho vplyv na výsledky a riziko podnikateľskej činnosti - Alexy, Július, 1926-2024
Manažment ako vedná disciplína. Definícia manažérskych schopností. Manažérske typy. Podnikateľské riziko a risk management. Činnosť risk managera. Riziko a náklady na podnikový kapitál. Nový typ manažéra - leader.