Riadenie firiem v kríze. 2 Základom zdravej ekonomiky je rovnosť šancí - aj vo vzťahu k bankrotu - Zemanovičová, Daniela
Bankroty ako nevyhnutná súčasť trhovej ekonomiky. Príspevok je zameraný na problémy súvisiace s vytvorením špeciálneho režimu pre niektoré podnikateľské subjekty, najmä vo vzťahu k uplatneniu konkurzov a vyrovnaní. Vývoj bankrotovej legislatívy z pohľadu obmedzovania aplikácie zákona. Regulačný rámec pre strategické podniky. Riešenie problémov strategických podnikov. Riešenie problémových podnikov v zahraničí. Riešenie finančných problémov podnikov. Reštrukturalizácia podnikov a bánk.