Nové médium ponúka nové možnosti pre reklamu - Vadocz, Š.
Postavenie Internetu v rámci médií. Charakteristika Internetu. Slovenský Internet, jeho postavenie v rámci svetového vývoja. Prínos prieskumu Netprojekt. Inzercia v Internete, náklady na inzerciu, problém neprehľadnosti.