Top 10 na slovenskom mediálnom trhu - Babitzová, Eva
Pozícia slovenských médií na trhu z hľadiska ich sledovanosti. Trh denníkov, týždenníkov, dvojtýždenníkov a mesačníkov. Sledovanosť slovenského rozhlasu. Výsledky sledovanosti televíznych staníc - Markíza najúspešnejšia.