Čo znamená mediálny fullservis? - Urbanovská, Andrea
Media Impact ako prvá mediálna agentúra na Slovensku (od r. 1994). Charakteristika fullservisovej mediálnej agentúry. Mediálna stratégia, mediálny plán, nákup médií. Výhody mediálneho fullservisu pre klientov.