Mierne podhodnotené akcie Príloha - Kukučka, J.
Finančná situácia AVC, a.s., Čadca, spoločnosti pre výrobu dielov a príslušenstva pre motorové vozidlá. Základná charakteristika spoločnosti. Transformácia spoločnosti. Realizácia produkcie na tuzemskom a zahraničnom trhu. Konkurencieschopnosť podniku. Investície do modernizácie výrobných zariadení. Ekonomicko-finančná analýza spoločnosti. Cenné papiere na kapitálovom trhu. Štruktúra vlastníkov k 25.10.1997.