Letecká nákladní doprava. 3 - Šubert, M.
Medzinárodné organizácie v leteckej doprave. ICAO - International Civil Aviation Organization. Asociácia leteckých dopravcov IATA - International Air Transport Assotiation. Zodpovednosť leteckého dopravcu. Manuál TACT (The Air Cargo Tariff) je súbor predpisov a taríf týkajúci sa jednotlivých krajín. Podmienky pre prijatie tovaru k leteckej preprave. Zvláštne druhy nákladov v leteckej preprave.