Základní, obecně uznávané zásady účetnictví v tržní ekonomice: význam a klasifikace. 2 - Janout, J.
Kvalitatívna charakteristika účtovných informácií a ich význam pri formovaní koncepcie finančného účtovníctva. Vecné, obsahové a všeobecne uznávané zásady finančného účtovníctva. Dlhodobé a odchýlkové princípy.