Elektronické registračné pokladnice - Rejta, Martin
Povinnosti daňových subjektov, na ktorých sa vzťahuje používanie elektronických registračných pokladníc. Vyhláškou MF SR č.55/1994 Z.z. o spôsobe vedenia evidencie tržieb elektronickou registračnou pokladnicou (ERP) bol ustanovený termín, rozsah, podmienky a ďalšie podrobnosti používania ERP a spôsob vedenia tržieb. Novelizácia uvedenej vyhlášky. Povinnosť používať ERP. Sankcie za nedodržanie ustanovení vyhlášky.