Postúpenie pohľadávky v obchodno-záväzkových vzťahoch, ich právne, daňové a účtovné aspekty - Vanko, Jozef
Legislatívne úpravy postúpenia pohľadávky: princíp, spôsoby a právne dôsledky. Daňové aspekty postúpenia pohľadávky z pohľadu dane z príjmov a dane z pridanej hodnoty. Účtovanie a účtovné zobrazenie postúpenia pohľadávky.