Postúpenie pohľadávok z hľadiska dane z pridanej hodnoty - Zborovská, A.
Služby faktoringu a forfaitingu. Postúpenie pohľadávok z pohľadu dane z pridanej hodnoty. Zdaniteľné plnenia ak základom dane je cena vrátane dane. Účtovanie postupu pohľadávky.