Osobitosti financovania verejných podnikov so zameraním na neziskové organizácie - Majdúchová, Helena, 1963-
Podstata a formy verejných podnikov. Charakteristika oblasti financovania verejných podnikov. Forma a spôsoby financovania organizácií. Rozpočtové a príspevkové organizácie. Neziskové organizácie (NZO). Ekonomická činnosť neziskových organizácií a úloha podnikateľa v nej. Servisné centrum pre neziskové organizácie - SAIA (Slovenská akademická informačná agentúra).