Predstavujeme Korešpondenčnú školu Poradcu podnikateľa Finančné riadenie - cvičebnica - Cisko, Štefan
Cvičenia z oblasti finančného riadenia. Cvičenia zamerané na rozčlenenie súvahových položiek, na tvorbu bilancie a výpočet hospodárskeho výsledku zo súvahy. Správne riešenia zadaných príkladov.