Vnitropodniková banka jako nástroj řízení útvarů podle odpovědnosti a její praktická aplikace - Vácha, P.
Využitie peňažných tokov ako nástroja vnútropodnikového riadenia. Funkcie a ciele systému vnútropodnikovej banky v rámci zodpovednostného riadenia. Poňatie vnútropodnikovej banky v účtovnom systéme podniku. Praktické aspekty funkcie systému vnútropodnikovej banky. Riešenie vnútropodnikových výkonov v rámci vnútropodnikovej banky. Problém rozdeľovania zisku. Rozdelenie dopadu daní a dividend na útvary. Prístup k alokácii zisku do rezervných fondov. Aplikácia systému vnútropodnikovej banky v praxi na príklade spoločnosti Vodní stavby , a.s. Praha.