Naplňování ukazatelů jako základ serióznosti finančních analýz - Doucha, R.
Naplňovanie ukazovateľov vo finančnej analýze presnými a pravdivými informáciami. Charakteristika likvidity druhého stupňa, tzv. pohotovostnej likvidity. Rozdiel medzi solventnosťou, likvidnosťou a likviditou. Vzorce pre výpočet likvidity 1, 2 a 3. Výpočet L2 ak do vzorca dosadíme finančné investície. Analýza pohľadávok vo vzorci likvidity. Vymedzenie krátkodobých cudzích zdrojov. Podklady potrebné pri finančnej analýze.