Kvalita je vlastnosť, ktorú neurčuje podnik, ale definuje trh - Zafka, M.
Chápanie pojmu kvalita v súčasnosti a v minulosti. Kvalitu výrobku hodnotí zákazník, teda trh. Podnik a kvalita - uplatňovanie noriem ISO 9000, snaha získať certifikát kvality. Náklady na získanie kvality. Význam vzdelávania v oblasti kvality.