Aj pri existencii zákona o reklame je právna úprava reklamy na Slovensku obsiahnutá vo viacerých zákonoch - Vozár, Jozef
Reklama ako informačný proces. Zákon o reklame. Právna úprava reklamy je obsiahnutá vo viacerých zákonoch na úseku verejného a súkromného práva. Jednotlivé zákony.