Desiatka najväčších reklamných trhov na svete
Rebríček najväčších reklamných trhov na svete podľa očakávaných výsledkov do konca roka 1997 (zdroj Ad Age International) v porovnaní s rokom 1996. Predpokladaný mediálny mix v USA, Japonsku, Nemecku, V. Británii a vo Francúzsku. Očakávané výdavky na reklamu v porovnaní s rokom 1996. Kategórie s najväčším podielom inzercie. Sledovanosť Internetu v domácnostiach 5 najväčších inzerentov. Najrozšírenejšie časopisy a noviny v jednotlivých štátoch.