Úspešný Felix...
Marketingová situácia anglickej značky Felix prezentujúcej potravu pre mačky v roku 1989 a presadenie sa značky na európskom trhu do roku 1996. Reklamné ciele kampane, ktorá pomohla značke Felix získať pozície na európskom trhu. Kreatívna a mediálna stratégia. Výsledky kampane. Výskum účinnosti propagácie. Podiel na trhu vo Veľkej Británii, Francúzsku a Nemecku. Povedomie o značke.