Do Mikuláša konzultácie zadarmo
Príklad marketingovej komunikácie v oblasti spoločnosti Pro Publicum prostredníctvom faxu, e-mailu alebo telefónu. Nový produkt, ktorý uvádza spoločnosť na trh - PR Toolbox. Školenia organizované spoločnosťou určené pre vrcholový manažment. Kontakty v oblasti public relations. Webovská stránka Asociácie PR. Internetové adresy z oblasti marketingu a predaja.