Reklama tabakových a alkoholických výrobkov - Hlinková, A.
Tabak na našom trhu. V portfóliu cigariet na slovenskom trhu vedie spoločnosť Philip Morris. Podiel najpredávanejších značiek S.I.T. na slovenskom trhu. Alkoholické nápoje v reklame. Podporné systémy predaja, produktové portfólio a kľúčové akcie IDV firiem (International Distillers and Vintners) a Seagram Slovakia, s.r.o.