Výrazné tendencie v textilnom a odevnom priemysle Príloha - Oberhauser, Ján Artur
Tendencie vo svetovej výrobe bavlny v porovnaní s rokmi 1992 - 1996. Podiel Číny, USA, Indie, Pakistanu a Turecka na výrobe bavlny. Spotreba bavlny v Číne, krajinách strednej a východnej Európy, Indii, USA, Japonsku, Kórejskej republike, Indonézii, Malajzii, Turecku a Pakistanu oproti EÚ. Svetový obchod s bavlnou. Zahraničný obchod SRN s textilnými výrobkami s krajinami SVE v r. 1995. Cenový vývoj na medzinárodných trhoch bavlny od r. 1992 - prognóza na r. 1998. Celkový vývoz a konkurencieschopnosť textilných a odevných výrobkov v SRN. Vývoj vývozných cien textilných a odevných výrobkov.