Internet, intranet, extranet
Možnosti, ktoré ponúka celosvetová sieť Internetu. Intranet známy ako druh vnútropodnikovej komunikácie. Princípy intranetu. Výhodou intranetu je, že na báze tohto informačného systému môžu pracovať nielen jednotlivé podniky, ale celosvetové firmy so všetkými pobočkami. Získavanie údajov z intranetu. Databázový systém Sybase SQL Anywhere Professional 5.5. Pojem extranet ako nový druh modernej komunikácie a hlavný prúd v medzipodnikovej komunikácii v budúcnosti. Konkurenčné výhody internetu, intranetu a extranetu.