BAAN Enterprise Perfomance Manager - Vlček, J.
Vývoj systémov EIS (Executive Information Systems) - systémy pre vrcholové vedenie. BAAN Enterprice Perfomance Manager. Základné vlastnosti. Práca s informáciami. Profil distribútora.