Akcie odporúčame predať Príloha - Kukučka, J.
Základná charakteristika spoločnosti Cemmac, a.s., Horné Srnie. Transformácia spoločnosti. Vstup zahraničného kapitálu. Orientácia na kvalitu. Vývoz cementu do zahraničia. Vybrané ukazovatele slovenského cementárenského priemyslu. Ekonomicko-finančná pozícia spoločnosti. Vývoj likvidity. Odporúčania akcionárom. Swot analýza.