Hospodárenie Váhostavu Žilina ovplyvnili aj tohtoročné klimatické podmienky - Kuča, Š.
Hospodárenie a.s. Váhostav Žilina v r.1997. Výsledky hospodárenia, rast finančných nákladov, nižšia rentabilita výnosov dosahovaných na stavbách realizovaných a.s. Váhostav Žilina. Reštrukturalizácia výrobných programov. Výnosy z prevádzok a tržby ovplyvnené klimatickými podmienkami v r. 1997.