Problematika zasielateľstva a cestnej dopravy z hľadiska nových právnych noriem - Gnap, Jozef
Zmeny právnej úpravy odboru zasielateľstva a cestnej dopravy. Niektoré aspekty tejto problematiky a poukázanie na aktuálnu problematiku, ktorá sa dotýka podnikateľov v týchto odboroch podnikania. Definície základných pojmov podľa STN 01 8500 "Základné názvoslovie v doprave".