Influence of macroeconomic policy on structural transformation in central and eastern countries - Vintrová, Růžena
Zaostávanie krajín strednej a východnej Európy v celkovej ekonomickej úrovni za členskými krajinami EÚ. Ekonomická úroveň krajín CEFTA. Priorita hospodárskej politiky asociovaných krajín - dosahovať vysoké tempá hospodárskeho rastu. Porovnávanie úspor a investícií. Porovnávanie cenových hladín. Reálne zhodnotenie mien krajín CEFTA.