Dokumentární inkaso a Jednotná pravidla pro inkaso - Kalvoda, Jan
Dokumentárne inkaso pri vývoze. Pri vývoznom inkase majú banky možnosť svojmu klientovi pomôcť a poradiť pri uvažovaní, ktorý platobný nástroj a aké zaistenie je pre daný obchodný prípad vhodné. Niektoré rady pre vývozcov. Paragrafy Obchodného zákonníka ČR podľa ktorých sa riadia obchodné operácie. Dokumentárne inkaso ako vhodný platobný nástroj.