Služby pro exportéry - Kachlík, Alfons
Obsahom adresára, ktorý bude pokračovať v ďalších číslach časopisu, je prehľad inštitúcií a organizácií a niektorých špecializovaných firiem, ktoré môžu byť nápomocné vývozcom a dovozcom a ďalším výrobným a obchodným subjektom pri ich podnikaní v zahraničí. Hlavné inštitúcie pre poskytovanie teritoriálnych informácií. Hospodárske komory v ČR.