Letecká nákladní doprava - Šubert, Miroslav
Prepravné predpisy v leteckej nákladnej doprave. Predpisy týkajúce sa prepravy nebezpečného tovaru. Formulár deklarácie nebezpečného tovaru. Manuál vydaný Medzinárodnou organizáciou leteckých dopravcov označený IATA GDR obsahuje všetky vyskytujúce sa chemické názvy a podmienky za akých je možná letecká preprava. Ukážky štandardných kontejnerov používaných v leteckej doprave.