Formy vstupu na mezinárodní trh - Machková, Hana
Prehľad o hlavných problémoch obchodných operácií v medzinárodnom obchode. Uzatváranie mandátnej a komisionárskej zmluvy. Používanie piggybackingu ako formy medzipodnikovej spolupráce, ktorej motívom je úspora nákladov na trhoch. Problematika priameho vývozu.