Kapesní atlas obchodníka: Turkmenistán - Čubok, Stanislav
Ekonomicko-geografická charakteristika Turkménska. Hlavné ekonomické ukazovatele. Obchodné a investičné príležitosti. Niektoré praktické rady pre exportérov.