Česko-slovenský obchod v číslech - Straka, Miloš
Porovnanie vzájomného obchodu medzi ČR a SR za r. 1996 a I. polrok 1997. Vyčíslenie jednotlivých foriem vzájomného obchodu. Saldo obchodnej bilancie. Vývoz a dovoz SR a ČR.