Meze růstu cen zemědělské produkce - Doucha, Tomáš
Trh mlieka. Vzťahy medzi cenami, dopytom a ponukou. Dopady cenových zmien na výšku úhrady poľnohospodárom a na dodatočné výdavky spotrebiteľov. Konfrontácia českých cenových parametrov oproti Svetovej obchodnej organizácii - WTO. Záväzky voči WTO. Modelová situácia trhu mlieka.