Teritoriální informace: Bělorusko - Kubizňák, Ladislav
Geograficko-ekonomické informácie, ktoré sú dôležité pre vykonávanie zahraničného obchodu v Bielorusku. Brestská oblasť. Voľná ekonomická zóna. Významné mestá v Bielorusku.