Kapesní atlas obchodníka: Gruzie - Brzoňová, Jana
Teritoriálne informácie, ktoré sú dôležité pre vývozcov a investorov do Gruzínska. Ekonomické ukazovatele. Zahraničný obchod. Zahraničný obchod s ČR. Praktické rady a zvláštne upozornenia.