Krizové řízení a organizační kultura firmy - Mikušová, Marie
Rozvoj systematických štúdií kríz a katastrof. Krízový manažment a riešenie neštandardných situácií vo firmách. Názorná ukážka cibuľového modelu, ktorý poukazuje na najdôležitejšie vzájomné väzby podnikateľskej činnosti a organizačnej štruktúry firmy. Cibuľový model prvkov ovplyvňujúcich krízový manažment. Jednotlivé vrstvy modelu. Krízový manažment ako nedeliteľná súčasť každodennej podnikateľskej praxe.