Projektové riadenie transféru inovácií - Kováč, Milan
Projektové riadenie ako nový prístup k zvládnutiu stratégie dosiahnutia čo najrýchlejšej realizácie transferu inovácií. Transfer inovácií založený na myšlienke aplikácií najnovších vedeckých a výskumných poznatkov, najnovších technológií, ktorých výsledkom je zdokonalenie výroby a výrobkov. Nové otázky riadenia výrobných a výrobkových inovácií. Faktor času ako rozhodujúce kritérium transferu inovácií.