Co je Brand Management
Brand manažéri - "manažéri značky" chápu nákupné správanie zákazníkov novým spôsobom. Vystupovanie značky ako partnerov zákazníkov, ktorí im často pomôžu vyriešiť nejaký osobný problém. Využitie nových poznatkov v marketingových aktivitách. Kvalita vzťahu ku značke (brand-relationship quality). Charakteristika siedmich atribútov ku značke.