Brand Management v a.s. Čokoládovny - Potter, Jon
Skúsenosti marketingového riaditeľa divízie Sfinx, a.s. Čokoládovny s pochopením vzťahu zákazníkov ku značke a súčasne s posilnením postavenia značky na trhu. Podstata marketingovej stratégie v a.s. Čokoládovny ako výrobcu čokoládových a cukrovinkárskych výrobkov a trvanlivého pečiva. Vnímanie značky zákazníkmi a marketingové aktivity firmy. Brand manažment a brand manažéri v a.s. Čokoládovny.