Analýza ziskových a stratových podnikov v slovenskom poľnohospodárstve - Chrastinová, Zuzana
Analýza ziskových a stratových podnikov. Ziskové podniky dosahujú vyššie zisky a stratové podniky vyššiu stratu. Privatizácia by mala ich situáciu vylepšiť. Vplyv cenovej disparity na ekonomiku poľnohospodárskych družstiev. Dostupnosť finančných prostriedkov z úverových zdrojov je obmedzená. Rizikovosť podnikania.