Nové přístupy v odměňování
Doba zamestnania vo firme prestáva byť dôvodom rastu zárobku i služobného postupu. Nové prístupy v odmeňovaní vo V. Británii zacielené na vysokú výkonnosť. Systémy účasti pracovníkov na zisku, zamestnanecké akcie, pružné systémy krátkodobých odmien. Stratégia odmeňovania na podporu pružnej organizačnej štruktúry. Menej tarifných tried. Odmeňovanie založené na osobnej kompetencii. Decentralizácia odmeňovania.