Management odměňování v a.s. Léčiva
Cieľom motivácie zamestnancov je vytváranie podmienok pre rast výkonnosti, získať a udržať kvalitných zamestnancov a odmeňovať ich podľa ich prínosu pre podnik za súčasného zachovania jeho konkurencieschopnosti. Manažment odmeňovania v a.s. Léčiva. Odmeňovanie a motivácia zamestnancov. Sociálna a benefitná politika.