Pražské poselství Petera Ferdinanda Druckera - Drucker, Peter F.
Rozhovor s Prof. P.F. Druckerom zakladateľom zakladateľom vedy o manažmente. Otázky formuloval Prof. R. Vlček z VŠE Praha. Chápanie manažmentu dnes podľa Prof. Druckera. Ďalšie odpovede na otázky o úlohe informačnej spoločnosti, na problémy týkajúce sa neziskových organizácií. Názor na reengineeringové aktivity. Pripomienky Prof. Druckera na súčasný spôsob a smer výučby manažmentu.