Procesy a cílový tržní segment seriál o marketingovém mixu služeb - Janečková, Lidmila
Dodávka služby zákazníkovi. Klasifikácia operatívnych systémov služieb. Ovládanie postavenia služby na trhu. Klasifikácia operatívnych systémov služieb podľa vstupného kontaktu. Problémy manažmentu procesov v službách. Vývojový diagram procesu dodávky služieb.