Dobrý informační systém komunikuje se svým okolím
Ekonomický informačný systém ClassE EDI READY. Elektronické a virtuálne obchodovanie vrámci Internetu. Objednávkový systém 602 On-line vo veľkoobchode Vonet Jihlava.